hej på er

Nemen oj! Här var det rätt tomt... ja asså jag fattar varför vi äns har den här bloggen? Ingen skriver ju ändå i den, jag var den som uppdaterade mest iaf. Aja, men ni vet ju att skolan och min blogg; www.ttyphannah.blogg.se kommer först! Eller hur? Så den här bloggen får nog vara död ett tag sen får vi se om vi skriver i den. Men jag tar nog en blogg paus från den här så ni hittar mig i min egna blogg. Men det har väll inte hänt så mycket på senaste tiden, skolan först liksom ja ni förstår nog. Vi hörs! Ta hand om er så länge♥


tjejerna idag

Hej sötisar! ♥ Här sitter jag med moa fast hon ligger i sängen. Vi har nyss gjort kladdkaka och väntar på att stina och dessan ska komma med grädde för vi ska fika när dom kommer. Mysigt värre! Och snart kommer också anchal och mimi så vi blir nåra som ska vara idag. Sen ska vi nog dra ut och åka nånstans, vi har 3 moppar. Så vi hörs senare idag, puss på er!

/hannah

Haha skit gammal bild men den är så skön! =)

dygningen gick bra..

God morgon =) jäklar vad det gick bra med dygningen somnade klockan 10 så trött som jag var men jag lyckades vakna klockan 9 vilket är skitbra. Jag ska ner till lilla mataffären ska köpa grädde för att baka kladdkaka (ja, med grädde) ni vet inte hur gott det blir.. det är obeskrivligt.
/ anchie

shopping igår

Hej på er! ♥ Anchal måste nog ha sett fel för jag har inte skrivit något om igår. Vi var iallafall såklart i skolan och dagen gick ganska fort fast vi fick jobba lite vilket jag inte är på humör just nu. Är ganska trött, haha. Men när veckan kommer ska jag samla krafter till det. Efter skolan tog vi tåget in till stan och gick runt där och när man åkte hem hade man fått med sig ett par jeans, en tröja, örhängen, ett par skor och en skit fin rosa navelpiercing, älskar den! Sen gick vi och fikade och då käkade man världens godaste kladdkaka, möms. Sen tog vi tåget hem och på stationen mötte vi upp dessan fast anchal skulle hem. Jag och dessan tog bussen till mig och sen gick vi och köpte en pizza att dela på och satt vid datan.

På kvällen fick jag världens menskvärk, det var nog det jag hade inne i stan. Jag somnade iallafall för mina ögon orkade inte hålla upp längre, hehe. Jag vaknade vid nio nån gång och gick upp och åt frukost. Nu ska jag kolla på film så ha det bra! Puss =)
/ hannah

Stockholm

Ni har redan läst vad jag och Hannah har gjort idag =) så det finns inte så mycket mer att berätta förutom att vi såg Amir inne på Gina Tricot, lite kul faktiskt. Imorgon är det lördag vilket innebär helg idag ska jag dygna och sedan sova ut, så jäkla skönt! Well, well =) nu ska jag kolla på film, ikväll blir det "Allt en tjej vill ha".
/ anchie

We love shopping

God morgon, ska strax springa upp till busshållsplatsen men innan det tänkte jag skriva i vår blogg. Hann tyvärr inte att skriva igår men då åkte jag, Desirée och Hannah till lite ställen och köpte block,pennor, kalender och ett par örhängen. Idag efter skolan åker vi till Stan för att shoppa lite, we love shopping.
/ anchie

Fotbad

Såhär gör du när du vill ha dom finaste och lenaste fötterna.
* Ta ett fotbad! Häll i vatten i en balja, häll i nåra skvättar tvål så att det blir till skum. Häll i ros blad och annat som gör vattnet riktigt fräscht.
* Låt fötterna ligga i vattnet i cirka tio minuter, medans kan du kanske läsa en bok eller tidningar som du tagit fram.
* Torka fötterna och fila dom med en fotfil, hälarna och hela foten tills den blir riktigt len och du tar bort massa hudfllagor.
* Om du har fotbadsalt, ta och skrubba fötterna riktigt rena och härliga!
* Smörj in fötterna med en fotolja eller en fotkräm, det kan också gå bra med en bodylotion eller liknande.
* Måla naglarna med en fin färg, rött, cerise rosa eller en ljus rosa färg. Tips: För att inte tårna ska kleta och fastna i dom andra tårna, ta bomullstussar imellan tårna så att det blir som ett avstånd av varje tå.



/ hannah

freeeedag!

Oj oj, förlåt för en hemsk uppdatering men har inte haft tid. Skolan och vänner kommer ju först, right? =) Men jag måste oxå få skylla på dessan och anchal FY PÅ ER! Iaf, fredag idag vilket är jävligt skönt med helg nu. Måste sooooova! Gud vad tiden går fort, plötsligt var det ju fredag. Det har inte hänt så mycket förutom skolan och så. Igår fick vi vår första HK läxa, haha och sen var man på den första profil lektionen, har valt språk så jag jobbar med sofie och anchal. Dom valde franska men jag valde engelska, ska bli bäst på det mohaha. Efter skolan så drog jag, anchal och dessan till nåra ställen. Jag köpte en tröja, örhängen och ett ämnesblock till skolan.

Btw, nu sitter jag här och duschade för ett tag sen och har nyss käkat frukost. Ska börja fixa mig snart, kom på att jag glömde plattången hos pappa så jag får prova fön metoden =( Bara idag! Hihi. Efter skolan idag så ska jag och anchal (ev dessan) in till stan och shoppa, måste köpa lite saker. Och ikväll är jag med dom också, yes nu kan man vara ute längre. Men hörrni, vi hörs nog efter stan så ni får ha en bra dag! Puss

/ hannah ♥


Orbaden i bollnäs, liknar utomlands visst?

mamma mia

Hej! ♥ är skit trött just nu så jag liggar i min systers sköna säng  och kollar på mamma mia, haha. Sista inlägget nu, imorgon blir det skolan med vanliga lektioner så nu börjar plugget, blä på det men efter skolan drar vi in till stan, tror jag. Antingen imorgon eller på fredag men får hoppas på imorgon för jag måste verkligen in dit och köpa massa saker, haha vi hörs imorgon. Godnatt!

/ hannah

stan imorgon jippie

Hej era söta ungar! =) Tänkte börja skriva om dagen. Skolan var det ju såklart, inga vanliga lektioner utan mest prat och nya skåp. När skoldagen var slut var man med anchal, stina och dessan. Vi fick skjuss på stinas moppe men det jobbigaste var att vi åkte (en och en). Vi åkte iaf ner till ica och köpte massa godsaker och drog sen till sätuna parken och chillade där i solen och åkte lite moppe men jag suger på svängningarna, haha. Sen åkte vi hem till stina och där gosade vi med hennes söta hamster och spelade guitar hero men dessan vann hela tiden! Den ungen, hihi.

Sen fick man skjuss av stina ner till alanya och där käkade familjen turkisk mat, skit gott var det och trevligt såklart. Sen gick jag hemmåt och nu är jag hemma. Ska snart ta bort sminket och så sen bara chilla med datan resten av kvällen tror jag. Imorgon blir det stan efter skolan med anchal och dessan, vi ska shoppa. Nice värre =) Hoppas vi inte slutar så sent bara! Nu ska jag göra andra grejer skriver mer sen, puss på er! ♥

/ hannah

oförglömligt

God kväll den här kvällen hade jag tänkt att påbörja med en iskall cold coffee och samtidigt titta på ett utav mina favorit program Family Guy. Imorgon börjar skolan precis som vanligt med lektioner alltså, men efter skolan ska jag och Hannah åka in till Stockholm tror jag annars ska vi väl chilla. En fråga till er läsare, vad tycker ni att vi ska förbättra i bloggen, tips? 

Zac Efron och Vanessa Hudgens i Stockholm, oförglömligt.
 

bilder från idag


Stina och Hanni på Stinas moppe ;D<33



Anchal, hannah och stina :)<33



Stina och jag ;D<33



Det här köpte vi på ica och sen gick vi till sätunaparken och satt där och solade, pratade och självklart käkade vi allt det där;)



/ dessan ♥

vart med bloggkompisarna och stina idag

Hejsanhejsan!

Idag efter skolan så har jag vart med mina bloggpolare och Stina. Vi har vart i sätunaparken och chillat där. Vi hade köpt med oss godsaker också, hahaha! Sen så fick jag och hannah köra stinas moppe och det var skitskoj. Jag vill ha moppe men samtidigt inte så jag får se hur det blir. Men sen när vi hade suttit där ett tag så gick vi hem till stina. Vi spelade guitar hero och sen busade vi lite med stinas dvärghamster blåbär, han är jättesöööt. Jag blir sugen på att köpa än, haha jag och hannah planerade att vi skulle köpa en tillsammans och så skulle vi ha den varannan vecka, smart va? HAHAH. Sen runt halv 6 så skjutsade stina hem anchal och medans så var jag och hannah kvar hemma hos stina och då kollade vi på greveholm såklart. Sen så skjutsade hon hem hannah och sen mig. Kom hem för typ en timme sen. Har moblerat om i mitt rum men det blev inge bra så fick ställa tillbaka alllt som det var förut, heheh. Nu har jag precis käkat och nu ska jag bara slappa. Ska lägga mig tidigt ikväll för vi börjar 08.10 och slutar 15.30 så jag måste orka en hel skoldag . Vi hörs nog senare. Kramis/ dessan ♥

Söder med klassen idag

Hej, har typ inte bloggar så mycket i den här bloggen så jag tänkte ta det i det eftersom att Hanna och Desirée har bloggat så mycket. Idag var vi i söder med klassen höll på att dö av trötthet så jäkla långt att gå asså, men iaf det kändes bättre efter en smaklig måltid på donken vilket gav mig nya krafter att fortsätta gå. Men ensak måste jag påpeka att det är nog Sverige finaste utsikt där så jäkla fint. Jätte fint verkligen.

Nu på kvällen kom Hannah och Moa hit hade inte träffat Moa på ca 3 månader så det var jätte kul att träffa båda dem vi chillade mest i mitt rum & käkade kokosbollar som jag hade gjort. På torsdag blir det shopping igen med Hannah och Desirée.

Bilder på oss <3









/ dessan ♥

Tisdag!

Tjena!

Allt bra? Nu är jag hemma hos pappa med brorsan. Ska strax gå härifrån. Idag så var vi i söder och det gick bra. Vädret var helt okej hela tden vi var där men när vi skulle åka hem så började det att spöregna så vi hade tur att det inte gjorde det medans vi var där. Vi fick gå på en promenad där och man skulle följa en karta och det var skittråkigt! Sen fick vi käka. Vi kom hem runt 14.00 och då gick jag, hannah och ancahl hem till hannah. Vi var bara där en snbbis för sen skulle vi dra hem till hannahs pappa. Där satt vi vid datan och sen ville jag och hanna göra en sak som dom gör på greveholm, HAHAH! Sen så kom min mamma och hämtade mig och anchal sen hämtade vi min brorsa vid stationen sen skjutsade vi hem anchal. Efter det så åkte vi upp til min mormor för vi skulle käka där och det var supergott. Sen så kom stina och sofie förbi. Stina har ju fått en moppe och den var skitcool. Den är röd och den är jättefin. Det var längesen vi träffades så det var jättekul att träffa henne. Jag fick köra hennes moppe och sen skjutsade sofie mig och jag henne. Sen så skulle jag åka till sigtuna en stund så då åkte dom hem. Men nu är jag här hos min pappa och ska vara här en liten stund till. Det kommer bilder sen när jag har kommit hem. / dessan ♥


Bråttom!

Hejsan!

Nu har jag bråttom. Ska vara hos hannah om tio minuter och sen skjutsar min mamma oss till stationen. Vi ska vara där 08.50 och tåget går 09.04. Vi ska till söder idag med hela A enheten. Vädret ser inte så jättefint ut men hoppas det inte blir regn i alla fall. Vi hörs senare, / dessan ♥



dags att sova!

Har suttit framför datan ett tag nu. Ska ta bort sminket strax och sen ska jag krypa ner i sängen. Är skittrött så kommer somna som en stock. Vi hörs imorgon bittit om nån av oss hinner blogga annars hörs vi senare imorgon.
God natt / dessan ♥


Busskort =)

Idag i skolan så delade dom ut busskort och när jag hörde att dom ropade upp mitt namn så blev jag lite förvånad. Jag har aldrig fått ett busskort men nu när jag har flyttat så bor jag lite längre bort men inte visste jag att man skulle få ett gratis busskort? Fast man kan bara åka på vardagarna tills klockan 19.00 men ändå. Nu slipper jag köpa ett i alla fall, hahahah :D

/ dessan ♥


=)

Hej hej! ♥ kom precis ut ur duschen så nu tänkte jag bädda mig ner i sängen och lyssna på musik. Rensa tankarna lite, känns lite jobbigt just nu med tanke på skolan och allt, haha. Så man tänker lite på allt möjligt. Fast först ska jag måla naglarna. Men som ni vet så drar vi i A enheten till södermalm imorgon, vi ska typ gå runt där och så. Sen efter det är jag med anchal och dessan. Så vi hörs när vi kommit hem imorgon, puss på er!

/ hannah

bilder från dagen;









/ hannah

Zac och Vanessa ska...


 

..gifta sig!! Äntligen säger jag bara. Dom skulle göra det förut men Vanessas mamma tyckte att dom var för unga och att dom skulle vänta ett tag, men nu ska dom göra det, yeeees!  / dessan ♥

första skoldagen!

Hej på er!

Förlåt för att vi har varit dåliga på upptadering här i bloggen, hannah är nog bäst på att skriva här än vad jag och anchal är, heheh. Idag var det första skoldagen och det gick bra. Vi började klockan 10.00 och slutade runt 11.00. Lärarna pratade lite om allt möjligt och vad som kommer att hända och lite sånt där ni vet. Jag, hannah och ancahl var jätte nervösa när vi skulle gå till skolan. Vi tänkte på allt och det som kommer bli jobbigast här i 9an är nog nationella proven. Man kommer bli jättestressad och samtidigt man är det så ska man tänka på vad man vill bli och vilket gymnasium man vill gå på. Vi går bara i 9an och vi ska redan tänka på framtiden?! Jobbigt säger jag bara!

Efter skolan så var jag och hannah som ni säker vet. Hannah har ju skrivit lite vad vi har gjort så jag behöver inte berätta. Min mamma kom i alla fall och hämtade mig vid halv 7 hos hannah och sen så stannade vi och handlade mat tills imorgon. Alla nior ska åka till söder imorgon så då skulle vi ha med oss mat. Vet inte vad vi ska göra där men det är alltid lika kul att komma in till Stockholm lite då och då.



/ dessan ♥

Zanessa

Vet ni en sak? Den 28 sebtember såg vi (jag, dessan och anchal) Zac Efron och Vanessa Hudgens. Vi var helt galna i dom och vi blev ännu mer galna i dom när vi hade sett kändisarna. Fast det var egentligen anchal som gjorde oss galna. Jag kommer ihåg första terminen i åttan, då hade anchal skrivit "Zac Efron" på sitt sudd och då skrek jag "fyfaan hur kan du gilla honom? Han är ju största bögen" men sen blev det lite ändringar så jag började bli helt crazy i han och ännu mer när vi såg dom. Vi såg dom i stan och vi stod i 7 timmar och väntade på att få se dom i ungefär 3 minuter. Det var helt sjukt, vi frös, vi var hungriga och trötta men nej vi gav oss inte. Sen kom dom och då blev det helt galet, det var som ögongodis. Glömmer nog aldrig den dagen, men vi är fortfarande lika galna i dom ännu idag. Haha =) Haha, jag har skrivit om upplevelsen i min egna blogg, typ i detalj jag lovar!

/ hannah

Nu får ni bilder från dagen; hihi vi stod längst fram










Haha, bilderna är ju från förra året så jag skrev att jag hade tagit dom på bilderna så inte dom andra skulle ta dom, då kan ni ju fatta hur galen jag va!

skolan

Hej! ♥ Åh förlåt för dålig uppdatering men igår strulade internet (i vanlig ordning). Så kunde inte skriva fast kanske behövde en paus från datan, hahah. Igår sov iaf dessan och anchal hos mig men vi kunde knappt sova. Vi la oss vid halv 1 och låg upp och snackade om hur 9an kommer vara och att sommarlovet är över och massa andra saker. Det var lite sorligt, haha. Skolan har börjat nu och det finns inte så mycket man kan göra, bara gilla läget. Men nu får man bita ihop hela året, fyfan.. Nu är det slut att tänka "yes, 2,5 månad utan skola. Iaf, när vi vaknade så fixade vi oss och sen skulle vi dra och sola men det blev bara solning för anchal för växel maskinen funkade inte.

Sen drog vi till skolan och där så ropade dom upp och pratade typ för det mesta och sen fick vi gå. Jag och dessan drog till brunos och så solade jag och sen drog vi hem till mig och lagade mat och sen drog vi till mamma och vi är här nu. Vi har nyss käkat glass, bullar och druckit saft. Asså shit, riktiga tjockisar men så är det alltid när vi är. Nu ska jag packa massa saker och sen kommer pappa och hämtar oss. Vi ska åka och köpa mat till imorgon, vi ska in till söder med hela A enheten och gå runt där, funny? No.. Hörs när jag kommit hem och så skriver säkert dom andra ikväll, I HOPE SO! =)
/ hannah ♥

Anchal i skolan



Imorse



Dessan bre


=)

Hejhej!

Nu sitter jag och hannah hemma hos henne och väntar på att anchal ska komma. Sen ska vi hem till hannahs pappa och sova där ikväll. Vi ska fixa oss tillsammans imorgon för då är det skola. Vi börja 10.00 med upprop sen efter det får vi gå hem och då ska alla vi vara. Idag så har jag och anchal slingat hannahs hår och det blev jättefint tycker jag. Sen så gick vi och solade på brunos och efter det så gick vi och köpte godis på ica. Sen så skulle anchal åka hem och käka och packa så då gick jag och hannah hem till henne och käkade kräfter, det var skitgott. Men nu så hoppas vi att lilla anchi kommer nångång.  Ha det bäst / dessan ♥



Jag och hannah när vi var små!


lady gaga



Lady Gaga föddes 20 mars 1986. Hon är 23 år gammal och bor i New York. Lady Gaga eller Joanne Stefani som hon egentligen heter blev känd för sin galna musik och sina häftiga frisyrer. Hon har skrivit musik men hon har också skrivit musik till Britney Spears och Pussycat Dolls. Hennes första berömda låt var Just Dance, den kom ut på marknaden 2008.

kräftskiva ikväll

Hej hej sötnosar =) Sitter hos mig och blir slingad i håret av dessan och anchal, haha. Det blir ljusare, (hoppas jag). Btw, så var jag och anchal och köpte saker till skolan på arlandastad, typ block och sånt och sen köpte jag hårfärg. Sen la jag undan en present till anchal, en efterbliven födelsedagspresent, mohaha. Hoppas hon inte fattar nu då! Sen gick vi till donken och käkade pommes och sen kom pappa och hämtade oss.

Juste, när jag satt på en träbänk så var den typ trasig så jag drog min rumpa mot den (automatiskt) och då får jag världens jävla långa sticka på skinkan, jag lovar den var typ 5 cm och fan vad ont det gjorde. Jag kunde knappt gå, haha! Drog ut den sen och då gjorde det ondast, usch. Efter vi har slingat mitt hår ska vi dra och sola, sen ska vi tillbaka till mig och ikväll ska vi ha kräftskiva hos mig, gott gott. Och ikväll sover dom hos mig. Hörs sen, puss!

/ hannah


ANCHIE SKRIVER

Det här blir mitt första inlägg i den här bloggen. Har en egen blogg också men jag Desirée och Hanna har bestämt att göra en blogg tillsammans. Kommer försöka att updatera så ofta jag kan. Men iaf igår var jag och några kompisar i stan sedan på kvällen var vi på The Voice. Det var ganska kul där men kunde ha vart bättre musik, seriöst The Voice brukar inte ha så dålig musik.. Men jag hittade inte så mycket i stan men en kjol, örhängen, navelpiercing och en mysig kofta. Ska duscha nu för vi ska åka upp till Eurostop nu för att köpa skolgrejer inför imorgon. / ANCHIE


Mina bloggkompisar idag

Hej igen! Haha, jag har fixat bloggen nu men vi ska bara ha så ett tag för sen ska väll anchal fixa designen, hon är mycket bättre än mig men det här var väll lite sött?

Btw, nu ska jag duscha och sen fixa mig. Snackade med dessan för ett tag sen, vi ska vara idag och med anchal också. Dom ska sova hos mig ikväll. Idag måste jag ner och köpa slingmedel och sen ska jag slinga mig. Måste sola också, haha. Nu ska jag duscha!

/ Hannah ♥


Diggiloo

God morgon!

Sitter här och är helt nyvaken men tänker ändå passa på att skriva lite. Har precis pratat med hannah i telefonen och vi bestämmde att vi skulle vara idag sen ikväll så ska jag och anchal sova hemma hos henne för vi ska göra ordning oss tillsammans imorgon för då börjar skolan, tråkigt! Fast vi ska bara ha upprop imorgon och sen får man gå hem typ.

Igår så var jag på diggiloo, det var ganska kul. Men hellre ville jag ju gå på the voice för det hade varit roligare. Jag kom hem runt halv ett igår så diggiloo höll ju på ett bra tag kan man säga. Kunde inte ta några bilder för vi hade inte så jättebra platser men man såg bra ändå, heheh. Men nu ska jag käka frukost sen ska jag börja göra ordning mig.

Puss/ dessan ♥


Hannahs shopping

Blev verkligen inte mycket, men ska in på torsdag igen!

Kofta från Gina Tricot


Klackar från Belle med typ små nitar på, ÄLSKAR


Kalender från akedmibokhandeln, ball va?


kvällen

Nämen hallå! Igår hade vi skit kul på the voice. Det blev shopping också, men hann inte shoppa så mycket för affärerna stängde 6 så det blev bråttomt. Men fick med mig hem ett par klackar, en kofta och en kalender. Behövde andra saker men dom får man väll köpa nästa vecka. Vi käkade på taco bar och sen blev det ett sött café där vi käkade kladdis.
Sen mötte vi alex och conne och så drog vi alla till kungsan och där var det sjukt mycket folk. Man trodde typ att man skulle dö av mosandes i publiken men vi hade ski kul iallafall och när promoe- svennebanan kom så var alla i farten. Vi drog hem vid 10 för då började det spöregna fast hade sjukt kul den kvällen, tack för det tjejer!

När jag kom hem duschade jag och bloggade. Sen gick man och la sig och imorse vaknade man av storm ute och då var jag sjukt trött så jag ville bara dö, haha men jag kunde knappast somna om så jag tog och pallade mig upp ur sängen och käkade frukost med mamma. Nu ska jag skriva i min egna blogg oxå, hehe. Det värkar vara jag som är bäst på uppdatera? Haha =)

Bilderna kommer från www.typcornelia.blogg.se

Anchal och sofie :)


Publiken MYCKET FOLK


Alex och conne =)

/ Hannah ♥

andra inlägget



Hej på er!
Hoppas att ni kommer att tycka om våran blogg och vi ska försöka att upptadera så mycket som möjligt. Som Hannah skrev i sitt inlägg så står dha för: Dessan, Hannah och Anchal. Så det är vi tre som kommer att skriva här. Nu håller hannah på och fixar lite här i bloggen tror jag. Hannah och Anchal är bäst på sånt så jag kommer inte att byta design eller nånting, heheh!

Ha det bra / dessan ♥

första inlägget

Hej hej! Nu har vi fixat en blogg, haha. Så ni vet så står det dha för; dessan, hannah & anchal. I den här bloggen kommer vi skriva typ allting tror jag och vi kommer skriva så ofta vi kan fast vi har också våra egna bloggar. Iaf, ikväll ska vi på the voice och det kommer bli sjukt kul fast dessan kan inte och det blir roligare om hon är med! Men hon ska bort =( Men jag har iallafall nyss duschat och jag tänkte börja sminka mig lite nu och fixa klart allt. Sen ska jag möta dom på stationen 15.15, ni får ha en bra dag så skriver vi mer sen. Tror att dessan håller på att skriva nu, hihi. Puss på er

/ hannah

RSS 2.0